Wie zijn wij

Die geurige rozemarijn uit Toscane, wat kon ik daarvan genieten.

Tijdens mijn studietijd in Florence in de jaren “90 kwam ik, dankzij mijn Italiaans vriendin, in aanraking met de heerlijke en krachtige kruiden in de Toscane. Er ging een wereld voor me open en ik leerde er de geheimen van het aromatiseren van zeezout kennen.

Eenmaal terug in Nederland lieten de kruiden me niet meer los; de fascinatie groeide. Heerlijk vond ik het om te ontdekken hoe je het eten subtiel kunt begeleiden met zilte geuren en om te spelen met smaken en ingrediënten!

Inmiddels heb ik samen met mijn man diverse nieuwe samenstellingen ontwikkeld. Natuurlijk hebben we ons ook gericht op wat er in de Noordelijke streken aan moois te vinden is op het gebied van kruiden en ingrediënten.

Ik gebruik puur, ongeraffineerd zeezout en verse ingrediënten van duurzame teelt bij voorkeur uit mijn eigen kruidentuin van het familielandgoed “Klein Beerschoten” in De Bilt. Deze passie is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf.

Als kunsthistorica en taxateur van kunst en antiek houd ik van de mooie en pure kanten van het leven en ben ik altijd op zoek naar de streling van alle zintuigen.

Mijn levensmotto? Vitam cum grano salis …e herbae ….. Neem het leven met een korreltje zout …. en kruiden.